Poradna Garmin vívosmart 3

Autor: Registrovaný uživatel | Vloženo: 14.06.2019 000 21:25 | Témata: Poradna Garmin vívosmart 3

Registrovaný uživatel

Registrovaný uživatel

Android aplikace, notifikace

Jak funguje obslužná aplikace na telefonech se systémem Android? Nelaguje, dělá co má? Při sportovních aktivitách bez problémů - funguje jak má?
Jak fungují notifikace na SMS, Emaily, volání, je k dispozici i notifikace pro jiné aplikace jako třeba Messenger či hry?
Zobrazuje se v notifikacích náhled SMS či Emailu? Pokud ano, jak si zařízení poradí s českými znaky s diakritikou?
Chci přejít ze zařízení MiBand 3, se kterým jsem nespokojený z důvodů softwarové neodladěnosti, která mě velice trápí. Budu s tímto náramkem spokojený?

  • Tomas

    Tomas

    30. července 2019

    Aplikace Garmin Connect nemá nic společného se záznamem aktivit. Aplikace žádný záznam neprovádí. Tato slouží pouze k načtení a zobrazení aktivit jež jsou uložené/zaznamenané v zařízení.

    Funkčnost a zobrazování notifikací závisí na operačním systému telefonu, jeho nastavení a taktéž na jednotlivých aplikacích z nichž chcete dostávat notifikace. Například pokud by Vámi používaná aplikace na správu e-mailů neuměla notifikace skrze bluetooth dalšímu zařízení poskytnout, pak toto nejde ze strany aplikace Connect nebo přímo ze strany zařízení jako takového nijak obejít, jelikož jde o vlastnost příslušné aplikace. případně pokud aplikace umí poslat jen info, že přišla nová zpráva/mail ale ne náhled jeho textu, pak se na náramku náhled textu nezobrazí.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.