Nejnovější recenze ze sekce Chytré náramky
- Větší displej než jeho předchůdce.
Náramek / hodinky jsem koupila své mamce (důchodce). Ta je s ním velmi spokojená. 8 má větší displej, větší výběr z ciferníků (hezčí motivy). Pár aplikací navíc. Prostě spokojenost
- Jednoduché ovládání.
- Neumí vyhodnotit plavání.
Huawei Band 7
Přidáno: 30. října 2023
(naposledy upraveno 30. října 2023)
Zakoupeno v Sunnysoft.cz
- zatím spokojenost
lze nastavit a organizovat aktivity (narozdil od 7), neotravuje s vitanim noveho dne a podobnyma nesmyslama (narozdil od 7). pekne kovove telo, uvidime, co reminek po case udela, jestli se to silikonove ousko zase casem ulame (pri plavani apod).
Reakce značky Niceboy
Děkujeme za doporučení a hodnocení fitness náramku Niceboy X-Fit Plus. Pěkný den, Niceboy
- pořád se odpojuje a restartu zmizí původní hodnoty
- Hezký a vhodný dárek
- dobrá výdrž na baterii, dobrý display
Lehký, přehledné menu.
- Dobrá svítivost displeje.
- Slušné možnosti nastavení.
- Poměrně velké a čitelné písmo.
Přecházel jsem ze čtyřky která měla menší displej a tedy i menší písmo, ale na druhou stranu mi při mém nastavení vydržela přes třicet dní. Sedmička je o něco větší, ale na druhou stranu je pohodlnější na nošení a v noci tolik netlačí. Displej je ve všech směrech lepší, co se týče svítivosti i velikosti písma. Baterie mi zatím klesla o čtyřicet procent za čtyři dny a to včetně počátečního nastavování, změny ciferníků atd., tak počítám, že k patnácti dnům bych se časem mohl dostat. Jen dodám, že nevyužívám always on, kontinuální měření tepu ani okysličení a automatické rozsvícení displeje při zvednutí ruky mám vypnuté. Co se týče aplikace, z počátku jsem používal doporučenou Mi Fitness, která je poměrně propracovaná, ale měl jsem problém s pádem aplikace po odpojení Bluetooth, když jsem neměl telefon u sebe. Možná se jedná o problém v Androidu 10. Dcera má vyšší a app nepadá a náramek se normálně zpátky připojí. Z toho důvodu jsem se vrátil k Zepp Life, který jsem používal u čtyřky a nemám problém. Celkově je sedmička povedená a jsem s ní spokojen.
Byla jsem spokojená s předešlými náramky od této řady a jsem spokojená i s touto novou verzí. Příjemné nošení, vše funguje jak má. Nikdy žádný problém.
Za ty peníze není co vytknout.
Bohužel potřebuje novou aplikaci, která ale zase nepodporuje Xiaomi váhu. Jinak klasický vše ok!
Super dárek pro malé školáky
- Poměr cena výkon
- Velký čitelný displej
- Spousta funkcí
- Rychlá a přesná spojitelnost s aplikací a telefonem
- Tapety v aplikaci jsou neatraktivní
- dobrá výdrž baterie
- pěkný design
- velká nabídka sportů
- GPS
- AMOLED displej s velkým jasem
- bez NFC
Hezký náramek co není příliš drahý a má vše pro zaznamenání sportovní aktivity.
Nelze s náramkem platit.
Produkt doporučuji.
Lepsi nez jsem ocekaval. Zaklad na cviceni je super, baterie vyborna.. chybi NFC a GPS, (vice mista pro baterku) a velmi kamaradsky system :)
- Poměr cena - výkon
- Gps
- Čeština
- NFC
- Baterie
- náramek splnil očekávání
- Všechno OK
Zobrazuji 341 - 360 ze 500 recenzí « Předchozí 1...16 17 [ 18 ] 19 20...25 Další »