Poradna Xiaomi Mi Band

Autor: Kamil Koranda | Vloženo: 13.01.2016 000 21:32 | Témata: Poradna Xiaomi Mi Band

Kamil Koranda

Kamil Koranda

Vypnout a zapnout / automatické připojení po vzdálení se od náramku

Dobrý den, k náramku bych měl dvě otázky: zda se náramek nějak zapíná a vypíná (četl jsem, že to nejde, že je zaplý stále) a zda se automaticky připojí k telefonu po vzdálení.
První otázka stálého připojení nebo možnosti vypnutí souvisí s faktem, že mám telefon automaticky spárovaný s bluetooth ve voze a vyhovuje mi, že kdykoliv nastartuji, tak se telefon připojí. Nemám tu zkušenost, ale myslím si, že pokud bude připojen náramek, tak se jiné zařízení (BT ve voze) nepřipojí - nebo se pletu?
Druhý dotaz souvisí s faktem, že se často vzdaluji z kanceláře a nechávám tam telefon, odejdu z dosahu BT a pokud by s náramek nepřipojil automaticky, vadilo by mi to - líbí se mi totiž funkce upozorňování na příchozí hovory nebo e-maily.
Děkuji za případné odpovědi.

  • 14. ledna 2016 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den, MiBand nelze nijak vypnout, je zapnutý stále, dokud je nabitý. MiBand je neustále spárovaný s telefonem a nijak nevadí ani souběžné používání bluetooth ve voze, telefon dokáže obsluhovat více BT zařízení najednou.
    K druhému dotazu - MiBand se k telefonu připojuje automaticky, jakmile se v okolí uvidí, takže ani nevadí, pokud se vzdálíte od telefonu třeba na kilometr, jakmile se k telefonu s MiBandem zase přiblížíte, automaticky se spojí a upozornění na příchozí hovory bude fungovat

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.