Nejnovější recenze ze sekce Chytré náramky
- Vzhled
- Výběr ciferníků
- Nepřesnost měření
Huawei Band 8
Přidáno: 1. dubna 2024
(naposledy upraveno 1. dubna 2024)
Zakoupeno v Svět Počítačů
- Hodně voleb displejů i zdarma
- Slušná výdrž baterie cca 7 dnů
- Snadná výměna pásku
- Velmi rychlé nabíjení
Mínusy jsem zatím nenašel
Praktický a poměrně levný
- Vzhled
- Montováno v Číně
- Cena, v poměru ke kvalitě
- 2x reklamována stejná závada - po vybití nejdou nabít
- Životnost jednoho kusu cca půl roku
Koupeno jako dárek manželce k předloňským Vánocům. Hodinky vypadají docela hezky, ale mají extrémně omezený počet možností, co se voleb a nastavení týče. Vzhledem k tomu, že jsme po půl roce hodinky nebyli schopni nabít, jsem je dal vyreklamovat. Reklamace schválena, vyměněno kus za kus. Po dalším půlroce naprosto stejná závada - hodinky se vybily, dal jsem je do nabíječky a prostě už se neprobraly. Znovu reklamováno. To už jsem nevydržel a zeptal se na podpoře, zda je můj odhad správný, když si myslím, že je to montováno v Číně - tomu odpovídá stav komponent uvnitř. Potvrzeno, Čína. Druhá reklamace zamítnuta - hodinky !!prý jeví známky pádu či nárazu, a tudíž je reklamace zamítnuta. Aktuálně jsme se odvolali a čekáme, případně bude následovat žádost o dodání důkazů k odbornému posudku. Hodinky zvenčí nejeví známky žádného nárazu ani poškození, toto je i v reklamačním protokolu, kde to s námi kontroloval technik při přebírání. Nebyla dodána žádná dokumentace, jen obecné řeči, že je to v rozporu s návodem - na to se může vymluvit naprosto každý. Můj názor - jedná se o výrobní vadu, šmejdské komponenty uvnitř hodinek, možná nadměrná chemická degradace baterie, která nesnese úplné vybití - každopádně firma hodinky již nevyrábí, tudíž je není za co vyměnit a tak by se musely vracet peníze...pro ostatní - prodávající musí doložit, že vy jste s hodinkami nakládali v rozporu s návodem. Bude to možná zkoušet přes tyto otřepané věty, a je jen na vás, zda si řeknete, že to za to nestojí. S čistým svědomím můžu říct, že manželka se k hodinkám chovala zodpovědně, a tak mě spíš uráží obecná odpověď bez důkazů než to, že už jsem výrobek 2x reklamoval. Pro mě ARMODD = No go.
- Syn je spokojen
Vše, co potřebujete, v jednom zařízení za nízkou cenu.
Reakce značky Niceboy
Děkujeme za doporučení a hodnocení fitness náramku Niceboy X-Fit Plus. Pěkný den, Niceboy
- Posun ve zpracovani oproti predchozim modelum
- Rychle vybijeni baterie oproti predchozim modelum
Huawei Band 8
Driver Trucks
Přidáno: 23. března 2024
(naposledy upraveno 23. března 2024)
Zakoupeno v hodinky-365.cz
- Komplikované nastavení přes jejich webovou stránku. Budu je vracet.
V jednoduchosti je krása. Tyhle "chytré hodinky" do toho mají daleko. Jsem vyloženě alergický na něco, co má neintuitivní a nejednoduché řešení.
- Funguje dobře
Oproti druhým dražším hodinkám od Samsungu dobrá výdrž baterie, hezký design, dobře nastavitelné funkce, velký výběr ciferníků.
Po naskenování QR kódu mobilem jsem v pohodě nainstaloval aplikaci Mi Fitness a spároval s hodinkami, provedla se mi i aktualizace SW v hodinkách. Na mobilu lze vybrat ze spousty ciferníků, které si můžete nahrát do hodinek (defaultně jich je v hodinkách asi jen 5). Je zde spousta funkcí (notifikace z mobilu, počasí, fitness funkce, ..) co šlo jsem povypínal. Když zapnete spořič baterie, tak vidíte datum, čas, kroky a stav baterie (ostatní funkce se vypnou) a hodinky se probudí pouze dotykem (ne pootočením zápěstí), když se spořič vypne, tak se probouzejí i pootočením - funguje to docela dobře. Za 2 dny co je mám se baterie vybila ze 100% na 82% tak snad to bude taky dobrý.
- Pekny displej
- Design
- Lehkost
- Vydrz baterie
super
- Horší viditelnost na slunci
Reakce značky Niceboy
- kvalita garminu v přístupné ceně
- Překvapivě mnoho funkcí (např. nečekané oznámení z Iphone)
- Se základním nastavením opravdu vydrží týden nabité
- Jednoduché ovládání
- Dobře kompatibilní s iOS
- Malý display s hodnotami - hůře čitelné
Osobně mi čistě černobílý display nevadí
Skvělý fit náramek se spoustou výhodných aplikací.
Je to dobrý přístup
- funkční
- praktický
- pohodlný
- zajímavě a snad i praktický řešený řemínek
- k dostání i samotné řemínky v různých barvách
- potřeba dvou aplikací pro správu zařízení a výstupů z něj
Náramek Fit3 je velice zajímavý přírůstek do "galaxie" Samsungu. Myslím, že se velice povedl po funkční i vzhledové stránce a výdrž baterie je také velmi dobrá. Navíc se pyšní opravdu líbivým designem. Stříbrné tělo s černým displejem a bílým náramkem působí velmi svěže. Při první zkušenosti to chce trochu více snahy než u některých konkurenčních výrobků (zejména systém budíků je trochu komplikovaný), ale zvyknete si celkem rychle. Jen mě mrzí, že ke správě zařízení a výstupů z něj je zapotřebí instalovat dvě různé aplikace (to mi přijde otravné a obtěžující). Zvláštní pochvalu mám také za dostatek volně dostupných číselníků, z nichž některé můžete i upravovat. Celkově jsem z náramku nadšený a mohu ho vřele doporučit.
Výhoda je dobrá cena ! Nevýhoda je nestabilní ovládací program ,potřeba neustále rezetovat a instalovat znova!