Nejnovější recenze ze sekce Chytré náramky
- Horší viditelnost na slunci
Reakce značky Niceboy
Děkujeme za doporučení a hodnocení fitness náramku Niceboy X-Fit Plus. Pěkný den, Niceboy
- kvalita garminu v přístupné ceně
- Překvapivě mnoho funkcí (např. nečekané oznámení z Iphone)
- Se základním nastavením opravdu vydrží týden nabité
- Jednoduché ovládání
- Dobře kompatibilní s iOS
- Malý display s hodnotami - hůře čitelné
Osobně mi čistě černobílý display nevadí
Skvělý fit náramek se spoustou výhodných aplikací.
Je to dobrý přístup
Reakce značky Niceboy
- funkční
- praktický
- pohodlný
- zajímavě a snad i praktický řešený řemínek
- k dostání i samotné řemínky v různých barvách
- potřeba dvou aplikací pro správu zařízení a výstupů z něj
Náramek Fit3 je velice zajímavý přírůstek do "galaxie" Samsungu. Myslím, že se velice povedl po funkční i vzhledové stránce a výdrž baterie je také velmi dobrá. Navíc se pyšní opravdu líbivým designem. Stříbrné tělo s černým displejem a bílým náramkem působí velmi svěže. Při první zkušenosti to chce trochu více snahy než u některých konkurenčních výrobků (zejména systém budíků je trochu komplikovaný), ale zvyknete si celkem rychle. Jen mě mrzí, že ke správě zařízení a výstupů z něj je zapotřebí instalovat dvě různé aplikace (to mi přijde otravné a obtěžující). Zvláštní pochvalu mám také za dostatek volně dostupných číselníků, z nichž některé můžete i upravovat. Celkově jsem z náramku nadšený a mohu ho vřele doporučit.
Výhoda je dobrá cena ! Nevýhoda je nestabilní ovládací program ,potřeba neustále rezetovat a instalovat znova!
- Větší display
- Lehké
- Snadné ovládání
- Spokojená maminka...má je kvůli zdravi...
- Pěkný design, fungují jak mají
- Na to že má stejné funkce jako honor bend5,tak je 1x dražší a baterie vydrží max 3 dny. U honoru klidně 14 dní. Myslela jsem, že to bude mit Samsung víc vychytané
Funguje, ale baterie slabá. Jsem z toho smutná. Od Samsungu jsem čekala víc.
- Náramek není plně funkční
Vcelku jsem spokojen je málo možností k individuálnímu nastavení, pokud zapnu polohu, zobrazena mapa se mi nedaří vypnout, chybí podrobný manual.
Cenově dostupní a známá značka :)
Podle očekávání
- Přehledné
- Funkce
- Za mě se seká
- Zvláštní barvy, při náklonu hodinek
- Kroky nemeri spravne, po 2 dnech upadl kryt se sklickem, reminek nekvalitni tvrdy plast.
- Skvělý display
- Kvalitní zpracování, pohodlný řemínek
- Nejsou velké ani malé
- Ideální doplněk k mobilu Samsung Galaxy
- Jednoduché ovládání
- Výdrž baterie
- Voděodolnost
- Dvakrát se mi stalo, že nezaznamenaly fáze spánku. Těžko říct, zda jsem něco špatně nastavil nebo kde je problém.
Původně jsem tento náramek kupoval jen ať vidím, kolik je hodin, když se mi nechce vytahovat mobil. Ale nyní používám téměř všechny funkce - sleduji kolik kroků jsem ušel, tepovou frekvenci, kvalitu spánku, ovládám hudební přehrávač v mobilu přes náramek atd. Po spárování s telefonem na displeji vidím kdo mi volá a přečtu si SMS. Z hodinek nelze volat, nemají mikrofon a reproduktor. Upozornění je skrz vibrace. Když nastavím budík v mobilu, když zvoní, vypnu jej na hodinkách, nemusím se natahovat po mobilu.
Náramek je kvalitně zpracován. Řemínek lze jednoduše v případě potřeby vyměnit.
Za ty peníze skvělý produkt.
- Při šetrném nastavení kolem dvou týdnů na baterii
- Velký a dobře čitelný displej
- Velmi snadná výměna pásku
- Poměrně přesné počítání kroků i měření tepu
- Reálná výdrž asi 5 dnů pokud používáte aktivně
- Samsung Health občas přestane synchronizovat kroky
- V samotném náramku není možné zobrazit historii více dnů zpět
- Dost špatně se sundává z ruky
Levnější náramek s několika nepříjemnými drobnostmi. Ukázka rozhraní náramku je zde: https://www.youtube.com...
- praktické provedení, není velké, možno nosit celý den
- tlak měří překvapivě dobře
- aplikace nefunguje správně, údaje o tlaku se nepřenášejí spolehlivě
- aplikace ztratila náramek, bylo nutné reinstalovat
Ako hodinka za tu cenu ok, tvrdý dobijeci káblik,
- Kupovala jsem pro vnucku
Zobrazuji 221 - 240 ze 500 recenzí « Předchozí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Další »